Ik zoek
ZZP

Plaats gratis je ZZP vacature

Weten wie je in huis haalt

Zien is geloven. Daarom plaatsen werkgevers bij ons gratis hun ZZP vacatures, zonder verdere verplichtingen. Je betaalt bij ons alleen als er een match is. 

Want wie garandeert jou dat een ZZP die reageert over de juiste kwalificaties beschikt? En dat deze een goede match is binnen jouw organisatie? Dat wil je eerst checken, toch?

Heb je een ZZP vacature geplaatst, dan ontvang je alle reacties en cv’s van geanonimiseerd zodat je zelf kunt bepalen wie je graag uitnodigt voor een gesprek. Pas als je iemand wilt uitnodigen voor een gesprek en dus contactgegevens nodig hebt, betaal je voor de bemiddeling.

De beste ZZP

Soms wil je niet te lang gebonden zijn aan een medewerker. Bijvoorbeeld omdat je project maar korte tijd loopt. Je kunt dan een zzp’er inhuren.

.

De perfecte ZZP gevonden?

Heb je de perfecte ZZPgevonden? Strik eromheen! De ZZP kan bij je aan de slag. Vacatuur rekent een scherp tarief, zodat jouw ZZP je nooit meer kost dan noodzakelijk is. En ben je onverhoopt niet tevreden, omdat de kandidaat toch niet blijkt te passen? Ook dan staan we voor je klaar.

Van techniek tot horeca, van zorg tot makelaardij en vastgoed en van schoonmaakpersoneel tot administratieve krachten: bij Vacatuur vind je de beste ZZP in verschillende branches. Wij bemiddelen personeel voor de volgende functies: